Wie zit er achter Paul van Adel?

Ik ben Paul Gravesteijn, eigenaar van Paul van Adel.  Ik ben niet van adel, maar als men zoekt op mijn achternaam komt men in de geschiedenis bij de edelen uit.  Daar zijn mijn bedrijfsnaam en logo ook uit voortgekomen.  Vroeger hadden adellijke families een familiewapen, vandaar het schild in mijn logo.

Op 1 April 1995 ben ik bij mijn eerste werkgever begonnen en precies 20 jaar later startte ik met mijn eigen bedrijf. Ik ben misschien niet echt van adel, maar zoals op mijn bus staat aangegeven ben ik wel meester in Aanbouw, Verbouw en Onderhoud. In de loop der jaren heb ik zo veel ervaring opgedaan in dit soort werk dat ik dat wel uit mag dragen.

Ik heb veel plezier in het werk dat ik doe. Van een eerste gesprek bij een klant tot de uitwerking van een bouwplan:  geen bouwwerk is hetzelfde. Dat maakt mijn werk zo leuk en afwisselend. Ik denk graag met de klant mee over zijn plannen, van klein tot groot. Samen komen we dan tot een uitgewerkt plan met een offerte die daarbij past.

Heeft u ook plannen met uw woning of moet er onderhoud gedaan worden? Ik ga graag de uitdaging aan om ook met u uw plannen uit te werken en een passende offerte te maken. Uw droom kan dan wel eens werkelijkheid worden!

Achtergrond/werkervaring

Ik ben geboren en getogen in de Haarlemmermeerpolder.  Na mijn basisschooltijd ben ik naar de MAVO gegaan en daarna heb ik bouwkunde gestudeerd aan de MTS. In 1995 ben ik begonnen bij mijn eerste werkgever in Hoofddorp. Precies 3 jaar later ben ik naar de Noordoostpolder verhuist en ben ik op Urk gaan werken. Na 3,5 jaar ben ik in Emmeloord gaan werken. Alle drie mijn werkgevers waren bouwbedrijven.

Bij mijn eerste werkgever kreeg ik al na een maand te horen dat ik zelf een klus moest gaan doen samen met een leerling-timmerman. Toen ik hem vroeg waarom, zei hij alleen maar: “Omdat ik zie en er vertrouwen in heb dat je het kan.” Die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Ik heb mezelf bewezen en heb daarna alleen nog maar eigen klussen gehad.  Op 1 April 2015 ben ik voor mezelf begonnen met mijn eigen bedrijf onder de naam Paul van Adel .