Aanbouw

“Ik heb een leuk huis… maar eigenlijk zou ik wel een groter huis willen hebben.”

Speelt die gedachte bij u ook wel eens? U kunt er dan natuurlijk voor kiezen om naar een groter huis te verhuizen.  Maar als u hier eigenlijk geen zin in heeft omdat u verder wel tevreden bent met uw woning en de plek waar u woont, dan komt het moment dat u gaat nadenken over uw eigen huis en de mogelijkheden die er zijn om uw woongenot te vergroten.

Heeft u er wel eens aan gedacht om een aanbouw aan de woning te laten zetten? Hierin zijn namelijk erg veel mogelijkheden. Vaak mag er al gauw 3 meter achter de woning gebouwd worden, waardoor u er een mooi stuk vloeroppervlak bij krijgt.

Ervaring en professioneel advies

Ik kan u helpen deze aanbouw te realiseren. In de 20 jaar dat ik in de bouw werkzaam ben, heb ik al veel aanbouwen mogen maken. Mijn ervaring is dat geen aanbouw hetzelfde is. Ik kan u adviseren als het gaat om een mooie aansluiting aan de bestaande woning, de indeling en de afwerking. Ook als u vragen heeft over lichtinval kan ik u helpen. Denk daarbij aan een grote schuifpui in de achtergevel, een lichtstraat of lichtkoepel op het dak. Er is veel mogelijk! Door mijn jarenlange ervaring kan ik u professioneel advies op maat geven en de aanbouw aanpassen aan uw wensen.

Eigen  ideeën

Wanneer u zelf  ideeën heeft met betrekking tot het maken van een aanbouw aan de woning, dan wil ik u er graag bij helpen om deze te realiseren en uit te werken in een plan met een bijbehorende offerte.

U kunt mij hiervoor bellen of het contactformulier op deze website invullen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.