Onderhoud

Goed onderhoud aan uw woning is belangrijk voor het behoud van uw woning. Ook wanneer u regelmatig  de kozijnen en de boeidelen van uw woning schoonmaakt en schildert, kunt u op een gegeven moment tot de ontdekking komen dat het er allemaal niet even goed meer uitziet. Dan is het handig iemand in te schakelen die hier vakkundig naar kan kijken en waar nodig onderdelen kan vervangen. Hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres.

Kozijnen

Zijn uw houten kozijnen aan vervanging toe? Deze kan ik voor vervangen. Dit kan door opnieuw houten kozijnen te gebruiken,  maar kunststof kozijnen behoren ook zeker tot de mogelijkheden.

Boeidelen en/of windveren

Dit geldt ook voor de boeidelen van de garage of de windveren van uw woning . Deze kunnen vervangen worden door houten exemplaren, maar ook door kunststof.

Lekkage

Bij lekkage kan ik helpen. Wanneer u hier last van heeft, kunt u mij altijd bellen. Ook als u geen idee heeft waar de lekkage vandaan komt. Ik kom graag bij u langs om naar een oplossing te zoeken en de lekkage te verhelpen.

Kortom: voor al het onderhoud aan uw woning kunt u mij bij mij terecht. Ik ga samen met u kijken wat er moet gebeuren om uw woning weer in orde te krijgen en maak daar een geheel vrijblijvende offerte voor. En als u met mij verdergaat, sta ik garant voor een goede uitvoering.