Verbouw

“Ik wil graag twee slaapkamers op zolder, maar past dat wel?”

U heeft een leuke woning , maar u wilt er iets mee doen.  Dat kan de zolder zijn, die eigenlijk niet groot genoeg is om er twee fatsoenlijke kamers van te maken. Of de keuken die niet helemaal meer naar uw smaak is. Een vaste trap naar zolder zou ook mooi zijn, in plaats van de vlizotrap die u nu heeft. Zomaar wat voorbeelden die kunnen spelen als u een eigen woning heeft. Heeft u ook zulke ideeën, dan wil ik u graag helpen deze uit te werken in een plan met offerte. Ik kan u laten zien wat bouwkundig haalbaar is en wat niet.

Zolder

Een dakkapel geeft meer ruimte en licht op zolder. Met 1 of 2 dakkapellen creëert u een grotere leefruimte waardoor er mogelijkheden ontstaan voor het maken van 1 of meer slaapkamers of een kantoor op zolder. Voor het netjes wegwerken van uw cv-ketel, zodat u niet meer tegen al het leidingwerk aan hoeft te kijken, bent u bij mij ook aan het juiste adres.

Badkamer/toilet

Ook bij de verbouw van uw badkamer of het renoveren van het toilet kan ik u helpen. Samen bespreken we uw plannen en komen we tot een uitgewerkt plan.

Garage

De garage kan aan verbouwing toe zijn. U wilt bijvoorbeeld de stalen kanteldeur vervangen voor iets anders.  Of u wilt de garage bij de woning betrekken en er een kantoorruimte van maken, maar  u vraagt zich af hoe dit moet, want de garage is niet geïsoleerd en heeft geen betonnen vloer.  Ik kan u hierbij advies op maat geven.

Maar ook voor andere verbouwplannen kunt u mijn advies en hulp vragen. Dit kan per telefoon of door het contactformulier in te vullen. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.